Hirdetés

hegedu.lap.hu / Eladó hegedűk

Eladó hegedűk

Horváth Gyula, hegedű készitő

Tanuló hegedűk 1/8-tól 4/4-ig

hegedű

Eladó öreg Mesterhegedű

Swing Hangszerbolt (Veszprém)

Használt hegedű

Az első magyar online Húrbolt, ahol egyszerűen, gyorsan és olcsón tudsz húrt rendelni gitárhoz, mandolinhoz, bendzsóhoz és hegedűhöz. Ingyenes postázás, folyamatosan bővülő kínálat! Regisztrálj te is az elsők között!

Hegedűk, kiegészítők kellékek nagy választékban.

online hangszerbolt, folyamatosan bővülő kínálattal

Hegedű és más hangszerek a Corpustól. Hegedűk széles választéka raktárról, garanciával. Állandó hegedű akciókkal és a legszélesebb minőségi hangszer kínálattal várjuk Önt.Nézze meg hangszereinket webáruházunkban, a hangszer-uzlet.hu címen!

hegedűk, vonók, tokok, gewa tok

Erdélyi mester által készített, Szentgyörgyi László által finom beállított, minőségi húrkészlettel rendelkező hangszerek.Tanuló, haladó és mester kategóriában. Minőségi tartozékokkal ellátva, minőségi húrkészlet, álltartó, híd. Szép hang, minőségi kivitel még a tanuló kategóriában is. Játszásra kész kivitel,

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Eladó hegedűk
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés